Maanantai 15.7.

Saavuimme Alskathemmetin leirikeskukseen, tutustuimme sekä paikkaan että toisiin leiriläisiin, isosiin ja ohjaajiin. Meidät jaettiin isosryhmiin, joissa kokosimme rukoushelmet. Meille kerrottiin, että meillä on joka päivä ainakin yksi helmihetki ja viikon aikana käymme läpi jokaisen helmen.

Ensimmäisenä leiripäivänä meillä oli ryhmäytymispeli the game. Se oli ihan kiva, mutta ehkä vähän liian pitkä. Se olisi ollut ehkä parempi pihalla. Iltaohjelmassa saimme laulaa ja leikkiä, isosten johdolla. Taisi pari sketsiäkin näkyä.

Odotimme, että leirillä olisi enemmän vapaa-aikaa.

Terkut, Mikrokissat (Fanny, Sofia, Tomi, Kalle K. ja Elias-isonen)

Tiistai 16.7.

Aamulla oli hieman väsy. Olisi ehkä fiksua mennä ajoissa nukkumaan, jotta jaksaisi seuraavana päivänäkin. Oppitunneilla kirjoitettiin paljon ja aiheet olivat mieleenkiintoisia. Meillä oli myös ensimmäiset leiriolympialaiset, jossa piti hyödyntää Raamattua. Onneksi olimme opetelleen aamupäivän oppitunnilla, miten Raamattua käytetään. Ponileikki jakoi mielipiteitä, osa tykkäsi, osa taas ei.

Meillä oli myös mahdollisuus käydä uimassa ja saunassa, rohkeimmat uskaltautuivat uimaan tietämättä edes vedenlämpötilaa. Syömme koko ajan, mutta silti on nälkä. Joten semmoiset terveiset kotiin, että hengissä ollaan ja tuokaa lisää ruokaa.

Poikien puolella haisee, axe, pringles ja hiki.

Terkut, Mikrokissat (Fanny, Sofia, Tomi, Kalle K. ja Elias-isonen)

Keskiviikko 17.7.

Tänään toimimme leirijumiksessa, liturgi ryhmässä. Tehtävämme oli toivottaa muut tervetulleeksi ja johdattaa synnintunnustukseen. Se oli mielestämme kivaa. Olympilaisina oli suohonlaulanta, meidän ryhmämme voitti. Kuitenkin peli oli stressaavaa ja syke nousi, joka kerta kun oli meidän ryhmämme vuoro.

Pidimme kanttorin oppitunneista, sillä keskustelimme uruista. Ja suunniteltiin konfirmaatiota, yhteislaulua sekä kulkuemusiikkia.

Vanhemmille terkkuja, että kaikki on hyvin ja toivottavasti te ootte elossa.

Terkut,Virsikirjan lisävihko (Jenna H., Milja, Jasper, Jere, Kalle L. ja isoset Eevi, Tatu)